Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Hotel – Castelul de Vis  //  Confort Autentic

 

Hotelul Castelul de Vis situat pe drumul national DN66, la intrarea in orasul Petrosani, va ofera servicii hoteliere incepand. La cerere se pot organiza drumetii, rafting pe raul Jiu, parapanta si catarari pe stanca. Castelul de Vis are in total capacitatea de 28 de camere cu paturi matrimoniale. Camerele sunt intitulate simbolic si reprezentativ: “Turnul Cavalerului” (16 camere), “Iatacul domnitei” (8 camere) si “Salonul Regelui” (4 camere).

Castelul de Vis va ofera conditii superioare de cazare si deasemeni posibilitatea de-a schia la alegere in statiunea Parang, Straja sau Pasul Vulcan, iar parcarea pazita a hotelului cu un numar de 100 de locuri va ofera siguranta necesara masinii d-voastra.

Intr-o astfel de lume, de basm, dincolo de aceste camere, care dau spatiului un aer de poveste, va invitam sa vizitati si terasa-bar care se afla la ultimul etaj al  hotelului  si care este deschis tuturora, nu se limiteaza doar la clientii hotelului.  Intimitatea, panorama, si ambianta de liniste fac din acest loc unul perfect pentru a servi o bautura si un desert.

Camere
Facilități și listă prețuri

Turnul Cavalerului
Iatacul Domnitei
Salonul Regelui
Jacuzzi
Televiziune HD Televiziune HD Televiziune HD
Internet Wifi Internet Wifi Internet Wifi
Parcare Parcare Parcare
Telefonie Telefonie Telefonie
Mini-Bar* Mini-Bar* Mini-Bar*
Restaurant* Restaurant* Restaurant*
Bar* Bar* Bar*
* Pretul consumatiei pentru: Mini-Bar, Restaurant, si Bar nu este inclus in pretul camerei.
Terasa-Bar

Rezervare Camera Hotel

Prezentare Camere