Alaturi de noi, visele devin realitate!

Alaturi de noi, visele devin realitate!

Complex Casa de Vis

Complex
Casa de Vis

Complex Casa de Vis va ofera

Servicii oferite

Castelul de Vis va ofera conditii superioare de cazare si de asemeni posibilitatea de-a schia la alegere in statiunea Parang, Straja sau Pasul Vulcan, iar parcarea pazita a hotelului cu un numar de 100 de locuri va ofera siguranta necesara masinii d-voastra.

Camera Hotel Tripla
Camera Hotel TriplaSalonul Regelui
Camera de hotel tripla, cu mobilier rustic din lemn masiv, linistea cu care este imbracata atmosfera, patul matrimonial, canapeaua extensibila, accesul la internet wireless de mare viteza, gratuit, linie telefonica, televiziune digitala si HD, baia imensa cu dus si jacuzzi fac din acestea alegerea perfecta imbiand la clasa si rafinament.
Camera Hotel Matrimoniala
Camera Hotel MatrimonialaIatacul Domnitei
Camera de hotel dubla matrimoniala, este ideala pentru o cazare de doua persoane. Aceasta este compusa dintr-un living care contine o masa ideala pentru servirea unei cine romantice, si un dormitor generos cu un pat matrimonial, o canapea confortabila, si o baie incapatoare cu dus. Camera ofera de asemenea facilitati ca: internet wireless de mare viteza, gratuit, linie telefonica si televiziune HD.
Camera Hotel Dubla
Camera Hotel DublaTurnul Cavalerului
Camera de hotel cu pat dublu, ofera o minunata senzatie de poveste fiind reale turnuri care transforma fiecare client intr-un real print sau printesa. Acestea detin un pat matrimonial, acces la internet wireless de mare viteza, gratuit, linie telefonica , televiziune digitala si HD, baie cu dus, multa luminozitate si caldura. Aspectul rustic si detaliile duse la perfectiune indeamna la liniste si pace.
Hotel
HotelCastelul de Vis
“Castelul de Vis“ este un hotel in Petrosani situat la intrarea in oras, pe drumul national DN66, va ofera servicii hoteliere.
Cafenea
CafeneaCafeneaua de Vis
Intr-o astfel de lume, de basm, dincolo de aceste camere, care dau spatiului un aer de poveste, va invitam sa vizitati si terasa-bar care se afla la ultimul etaj al hotelului
Restaurant si Bar
Restaurant si Bar
Ale noastre bucătărese, meştere din cele ce-nvârt bucate cu tainică ştiinţă, al cărei adevăr lăsa-vom neştiut de sentimentali ce suntem.
Fitness
Fitness
Sala moderna de fitness cu aparate de ultima generatie.
Sauna
Sauna
Va oferim o sauna profesionala pentru o relaxare maxima.
Jacuzzi
Jacuzzi
Va sta la dispozitie si un jacuzzi de ultima generatie pentru opt persoane.
Masaj
Masaj
Scaun de masaj profesional de ultima generatie va sta la dispozitie.
Sali de evenimente
Sali de evenimente
Va oferim 3 sali de evenimente pentru nunta, botez, evenimente speciale, concerte.
Piscina
Piscina
Va asteptam cu doua piscine, pt adulti si copii, ambele au apa incalzita.
Tenis de picor
Tenis de picor
Va oferim un teren de tenis de picor in Petrosani, prin putinele dispomibile de acest sport in Valea Jiului.
Loc de joaca
Loc de joaca
Un loc de joaca pentru copii, specific amenajat intr-un stil rustic.
Un vis devenit realitate

Prezentare video Complex Casa de Vis

Descopera natura

Complex Casa de Vis este cel mai frumos mod in care poti descoperi Parangul. Este focul din poienita la care am adormit in plina iarna acoperit de blanuri albe de oaie si bucuria pe care am simtit-o cand am reusit sa aducem barca la mal dupa cea mai frumoasa lupta cu intorsurile din Jiu.

De fapt, Complex Casa de Vis este modul in care traim noi muntele pe care il iubim si il respectam atat de mult. Daca vrei sa-ti vorbim despre noi si ce facem, trebuie sa stii dinainte ca deschizi singur o carte cu povesti nenumarate, ai neaparat in mana o carafa de vin bun si stai langa un foc mare o noapte intreaga.

Hotel Complex de Vis in Petrosani
Restaurant Complex de Casa Vis in Petrosani

Savureaza bucatele

Si, mai ales, trebuie sa stii ca pentru noi orice zi petrecuta cu tine in „Complex Casa de Vis” – fie ca este vorba de un teambuilding, o drumetie cu tine si cativa prieteni sau o zi de offroad este o initiere de viata. Pentru ca noi traim muntele, il simtim cu adevarat si vrem ca dupa ce vei trai si tu „Aventura de Vis” sa pleci de acolo cu un respect nemarginit pentru natura si mai ales cu povesti de viata pe care sa le spui si celorlalti.