Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Toamna se numără… activitățile

Noutăți | Comentariile sunt închise pentru Toamna se numără… activitățile
Toamna se numără… activitățile
 

Se spune că toamna se numără bobocii. Noi am ales să ne numărăm activitățile de team-building pe care ți le putem oferi cu profesionalism, dragul nostru turist, precum și traseele turistice pe care avem de gând să-ți purtăm pașii și-n acest sezon. Off-road, rafting, speologie, canyoning, trekking, fotovânătoare, escaladă, alpinism, tiroliană, sunt doar câteva dintre activitățile specifice toamnei.

Pe lângă acestea, puteți savura bucatele alese, pregătite de bucătarii noștri, al căror gust ne amintesc de măncărurile gustoase ale mamelor și bunicilor noastre. Iar hotelul nostru… ei bine, este de-a dreptul desprins dintr-un basm, fiecare cameră având propria-i poveste, încropită într-un vitraliu creat de unul dintre marii meșteri ai țării noastre.

De asemenea, din dorința de a interacționa și mai mult cu voi, vom avea postări despre minunatele locuri din Valea Jiului pe care le puteți vizita alături de ghizii noștri profesioniști, despre evenimentele pe care dorim să le organizăm, precum și despre toate celelalte lucruri bune, care se întâmplă în cadrul Complexului Casa de Vis.