Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Agrement

Image Description

Dimineata se da trezirea devreme, ca poate prinzi un zbor chiar dupa micul dejun. Plecarea se face de la baza sportiva, de unde iti alegi ce vrei sa faci in ziua ce tocmai a inceput. Dupa care echipa porneste cu tine in inima muntilor.

Rafting pe Jiu si Jiet

Rafting

Ne place cu pluta pe apa si credem ca nu suntem singurii. Jiul reperezinta o provocare naturala pentru cei ce doresc sa lupte cu apele involburate pentru a castiga respectul muntelui. Va asiguram ultimile echipamente in materie de rafting, precum si asistenta personala.

Tiroliană.

Parapanta

Cea mai lungă tiroliană din țară, de 350 m lungime, în cadrul Complexului Casa de Vis. Tariful este de 20 de lei/persoană.

Off-Road

Off-Road

Ne place sa testam limitele muntelui, ale cerului, dar si ale oamenilor. De aceea ne dorim sa abordati cu noi un tip aparte de aventura: pilotajul in regim off-road. Va punem la dispozotie masini 4×4 complet pregatite si iti putem face cunostiinta cu traseul nostru preferat pentru ati testa limitele.

ATV

ATV

Pentru cei care isi doresc o plimbare linistita pe drumurile forestiere ale Parangului, ATV-urile noastre iti stau la dispozitie.

Perete de catarare

Perete Catarare

Pentru incepatori sau avansati, ne-am jucat putin cu natura, si am creat un perete de catarare, din stanca artificiala, cu 5 tresee diferite.

Drumetii

Drumetii

Zona Parang ne poate oferi peisaje de vis sau trairi intenese, depinde daca stim unde sa cautam, de aceea te invitam sa exploram pesteri, sa vedem cele 12 lacuri glaciare sau sa privim muntii de unde nici ei nu credeau ca vor fi priviti.

Viziune

Complex Casa de Vis este cel mai frumos mod in care poti descoperi Parangul. Este focul din poienita la care am adormit in plina iarna acoperit de blanuri albe de oaie si bucuria pe care am simtit-o cand am reusit sa aducem barca la mal dupa cea mai frumoasa lupta cu intorsurile din Jiu.

De fapt, Complex Casa de Vis este modul in care traim noi muntele pe care il iubim si il respectam atat de mult. Daca vrei sa-ti vorbim despre noi si ce facem, trebuie sa stii dinainte ca deschizi singur o carte cu povesti nenumarate, ai neaparat in mana o carafa de vin bun si stai langa un foc mare o noapte intreaga.

Si, mai ales, trebuie sa stii ca pentru noi orice zi petrecuta cu tine in „Complex Casa de Vis” – fie ca este vorba de un teambuilding, o drumetie cu tine si cativa prieteni sau o zi de offroad  este o initiere de viata. Pentru ca noi traiesc muntele, il simtim cu adevarat si vrem ca dupa ce vei trai si tu „Aventura de Vis” sa pleci de acolo cu un respect nemarginit pentru natura si mai ales cu povesti de viata pe care sa le spui si celorlalti.

Alte servicii:
Descopera Parângul

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contacta-ti.