Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Poftiți în Cafeneaua de Vis!

Noutăți | Comments Off on Poftiți în Cafeneaua de Vis!
Poftiți în Cafeneaua de Vis!
 

Sprijinită pe arbori falnici, aproape de infinitul cerului, înconjurată de ferestre imense pentru a dezvălui priveliștea superbă a munților din jur, Cafeneaua de la ultimul etaj al Castelului de Vis a fost special creată pentru a te celebra pe tine, dragul nostru client.

Canapelele moi, confortabile, te îmbie la dulci reverii, în timp ce savurezi ”Pulbere de stele”, cafeaua tare, aromată, servită în cești special croite să-i sărbătorească măreția gustului oriental, adus de peste mări și țări, numai aici, în Cafeneaua din Castelul de Vis. Cafeaua noastră, unică în țară, reprezintă semnătura noastră, modul în care îți arătăm că ne simțim onorați de prezența ta și a prietenilor tăi, aici, în sanctuarul nostru.

Și, pentru ca tabloul să fie unul… de vis, așa cum sunt toate locurile din cadrul Complexului Casa de Vis, fiecare masă din cafenea este împodobită cu nestemate prețioase, aduse din măruntaiele pământului, de peste Ocean, într-o simfonie de texturi dure, dar delicate și culori ce nu-și mai află pereche pe întreg pământul, îmbrățișate mai apoi de țesături diafane de organza.

formatie casa de visTot pentru tine, joia, vinerea și sâmbăta, am creat seri de muzică, neapărat live, pentru că nu îmbrățișăm play-back-ul. Ne plac lucrurile naturale, sofisticate, dar elegante. Așa este și cu muzica noastră, cântată de oameni sensibili, cu suflet frumos, care doresc să-și lase puțin din talentul lor nemaipomenit în sufletul tău, care poate are nevoie de o terapie muzicală după o zi istovitoare de muncă.

Te așteptăm aici, în Cafeneaua de Vis! Vino și trăiește-ți visul!