Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Despre Noi

Viziune – Baza de agrement

Complex Casa de Vis este cel mai frumos mod in care poti descoperi Parangul
Este focul din poienita la care am adormit in plina iarna acoperit de blanuri albe de oaie si bucuria pe care am simtit-o cand am reusit sa aducem barca la mal dupa cea mai frumoasa lupta cu intorsurile din Jiu.

De fapt, Complex Casa de Vis este modul in care traim noi muntele pe care il iubim si il respectam atat de mult. Daca vrei sa-ti vorbim despre noi si ce facem, trebuie sa stii dinainte ca deschizi singur o carte cu povesti nenumarate, ai neaparat in mana o carafa de vin bun si stai langa un foc mare o noapte intreaga.

Si, mai ales, trebuie sa stii ca pentru noi orice zi petrecuta cu tine in „Complex Casa de Vis” – fie ca este vorba de un teambuilding, o drumetie cu tine si cativa prieteni sau o zi de offroad  este o initiere de viata. Pentru ca noi traim muntele, il simtim cu adevarat si vrem ca dupa ce vei trai si tu „Aventura de Vis” sa pleci de acolo cu un respect nemarginit pentru natura si mai ales cu povesti de viata pe care sa le spui si celorlalti.

Marturii

“In Romania, rareori spui “a meritat!”
Dupa 1 weekend la “AVENTURI DE VIS” pot spune : a meritat! O echipa de nota 10, plina de surprize, care te face sa te gandesti la urmatoarea reantalnire.Succes si sa ne revedem cu bine”

Claudiu Apostol

Aventuri de Vis? Exista asa ceva? Sunt intrebari pe care ti le pui in momentul in care auzi de echipa care organizeaza aceste “aventuri de vis”. Si ca sa-mi raspund la intrebari am apelat la echipa Aventuri de Vis.
Locatia este in Parang si dupa un drumul din Bucuresti care nu a fost tocmai de vis am ajuns la ei la baza.
Prima impresie a fost ca am intalnit niste oameni de … vis. Toata echipa lor este magnifica. Pana acum nu am mai intalnit oameni ca ei, care sa fie atenti la cel mai mic detaliu si care sa-ti ofere totul. Si cand zic totul nu exagerez. Am facut cunostinta cu offroad-ul in masini pregatite de asa ceva.

Am zburat cu parapanta impreuna cu Tomi si am simtit ca am aripi,dar cel mai important a fost ca am stat langa focul de tabara alaturi de niste oameni extraordinari care fac totul din pasiune. Sa va spun despre mancarea care ne-au servit-o? Mai bine nu ca o sa ma urati. Pe scurt: era delicioasa.

Daca este ceva sa-mi para rau in urma vizitei facute echipei Aventuri de Vis este ca aceasta vizita s-a terminat. Momentan, caci cu siguranta o sa ne revedem curand.
Felicitari din toata inima echipei Aventuri de Vis.

Catalin Campeanu – Bufon Production

Vineri seara dupa un drum  presarat cu peisaje pitoresti  spre Petrosani am ajuns in sfarsit la poalele muntilor Parang. Echipa « Aventuri  de Vis » ne-a asteptat  cu  purcelul la protap pregatit, sunculita  afumata si o afinata foarte buna. A urmat o zi plina de aventuri cu trasee  offroad cu adrenalina la maxim, ne-am potolit apoi foamea pe malul Jietului cu fasole la ceaun si pastrav la gratar dupa care am fost purtati deasupra muntilor cu parapanta de catre Tomi. Ziua a continuat cu o cina pe cinste in jurul focului, cu povesti si cantece de munte. Aventura nu s-a terminat aici, a doua zi am vizitat pestera Bolii si ne-am catarat pe un perete artificial la « Casa de vis ».
A fost o escapada de weekend superba alaturi de echipa Aventuri de Vis pe care cu siguranta o vom repeta, ca doar am promis ca o sa ne vedem la rafting.

Madalina Ghitoiu